Finnlaserin omistaa ja sitä ylläpitää Wiilu Oy.

Käyttäjätili

Turvallisuuden vuoksi kukin asiakas voi oletusarvoisesti luoda vain yhden rekisteröidyn tilin. Jos asiakas yrittää luoda useita tilejä, pidätämme oikeuden tilien sulkemiseen ilman erillistä ilmoitusta.

Tullimääräysten mukaisesti asiakkaiden on annettava voimassa olevat ja tarkat tiedot . Kaikkien vastaanottajan nimien, osoitteen ja maksajan nimen on oltava voimassa. Tietyissä maissa vastaanottajan on ehkä esitettävä henkilöllisyystodistus tai passi paketin selvittämiseksi tai maksun tarkistamiseksi. Asiakas on yksin vastuussa Finnlaserille toimittamiensa tietojen oikeellisuudesta. Jos jokin tieto on virheellinen ja estää lähetyksen, toimituksen tai tulliselvityksen, Finnlaser ei ole vastuussa eikä tarjoa mitään korvauksia tällaisissa tapauksissa.

Finnlaser noudattaa aina lakia, ja muistutamme käyttäjiä tekemään samoin. Koska asiakkaat ovat vastuussa siitä, että he noudattavat kaikkia oman maansa lakeja ja määräyksiä. Lisätietoja on tietosuojaselosteessamme.

Tilaaminen

Vaikka tuotekuvausten, eritelmien ja hinnoittelun tarkkuus pyritään kaikin keinoin varmistamaan, virheitä saattaa esiintyä. Tällaisessa tapauksessa Finnlaser ei voi hyväksyä tilaustasi. Jos kyseessä on virhe, sinuun otetaan yhteyttä ja saat täydellisen selityksen ja korjatun tarjouksen. Näytettyjä tietoja pidetään kutsuna, ei vahvistettuna myyntitarjouksena. Sopimus vahvistetaan tavaroiden toimituksen yhteydessä.

Joidenkin tuotteidemme suosion ja/tai toimitusrajoitusten vuoksi Finnlaser saattaa joutua rajoittamaan ostettavissa olevien tuotteiden määrää. Finnlaser pidättää oikeuden muuttaa ostettavissa olevia määriä milloin tahansa, myös tilauksen tekemisen jälkeen.

Molemmat osapuolet sopivat, että tilauksen lähettämisen jälkeen kuljetus on yksinomaan kolmannen osapuolen logistiikkayrityksen vastuulla. Tämän vaiheen aikana tuotteen (tuotteiden) täysi omistusoikeus kuuluu ostajalle; kaikki kuljetukseen liittyvät vastuut ja riskit ovat ostajan vastuulla.

Toimitus ja toimitus

Finnlaserissa näkyvät toimitusajat viittaavat arvioituihin aikoihin, jotka pakettien lähteminen meiltä kestää. Koska monet Finnlaserin vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolelle jäävät tapahtumat voivat vaikuttaa tilauksen toimitukseen sen jälkeen, kun se on lähtenyt toimittajaltamme, suosittelemme, että jos asiakkaalla on erityinen tilaisuus tai tapahtuma, johon hän haluaa käyttää tuotteensa, kuten syntymäpäivä, hän tilaa tuotteensa hyvissä ajoin etukäteen. Finnlaser ei ole vastuussa myöhästyneistä toimituksista. Teemme kuitenkin yhteistyötä kanssasi varmistaaksemme sujuvan ostokokemuksen.

Saattaa olla tilanteita, joissa Finnlaser vahvistaa tilauksesi, mutta saa myöhemmin tietää, ettei se voi toimittaa tilattua tuotetta. Jos emme pysty toimittamaan tilaamaasi tuotetta ajoissa, Finnlaser ottaa asiakkaaseen yhteyttä ja tarjoaa tilauksen peruuttamista ja ostohinnan palauttamista kokonaisuudessaan.

Pyrimme tekemään toimitusprosessista mahdollisimman yksinkertaisen, ja voimme lähettää tilauksesi joko kotiin tai työpaikallesi. Voimme lähettää postilokeroihin kaikilla toimitusmenetelmillä, paitsi nopeutetuilla toimitusmenetelmillä, koska allekirjoituksia tarvitaan toimituksen yhteydessä. Tämäntyyppiset pikalähetykset voidaan toimittaa vain fyysisiin osoitteisiin.

Toimitus- ja toimitusajat lasketaan arkipäivinä maanantaista perjantaihin. Jos kyseessä ovat suuret juhlapyhät, kuten joulu ja kiinalainen kuun uusi vuosi, varaa ylimääräistä toimitusaikaa. Näissä erityistilanteissa annamme ilmoituksia mahdollisista viivästyksistä.

Asiakkaat ovat vastuussa täydellisten ja tarkkojen toimitusosoitteiden antamisesta. Finnlaser ei voi muuttaa toimitusosoitettasi sen jälkeen, kun paketti on lähetetty, eikä Finnlaser ole vastuussa puutteellisten tai virheellisten osoitteiden vuoksi kadonneista paketeista.

Finnlaser ei ole vastuussa paketeista, jotka eivät pääse paikallisen tullin läpi ja tuhoutuvat, koska tuote on laiton kohdemaassa. Asiakkaat ovat yksin vastuussa paikallisten lakiensa noudattamisesta. Emme myöskään ole vastuussa mahdollisista tuontiveroista, ja asiakkaan vastuulla on maksaa tämä maksu, jos sellainen on. Poikkeuksena lupaamme verovapaan tuonnin Yhdysvaltoihin.

Jos ostaja kieltäytyy paketista tuontitullien tai verojen vuoksi, ostaja ottaa täyden vastuun kaikista prosessiin liittyvistä kustannuksista.

Kaikki tilaukset, jotka varustamot ovat ilmoittaneet “toimitetuiksi”, katsotaan toimitetuiksi. Finnlaser ei voi tässä tapauksessa olla vastuussa toimituksen laiminlyönnistä.

Jos toimitus epäonnistuu jostain syystä ja osoite, johon lähetys on lähetetty, on asiakkaan ilmoittama oikea osoite, Finnlaser ei ole vastuussa, jos paketti palautetaan meille.

Toimitamme sen, mitä asiakas tilaa. Emme voi olla vastuussa siitä, että asiakas saa väärän tuotteen, jos hän on tehnyt väärän tilauksen.

Kaikista tilausten vastaanottamatta jättämisistä on ilmoitettava 3 kuukauden kuluessa siitä päivästä, jona lähetämme tuotteen sinulle, Latinalaisessa Amerikassa tämä määräaika on pidennetty 4 kuukauteen postitoimitusten osalta. Tämä koskee kiinteähintaista toimitusta, prioriteettipostia ja tavallisia toimitustapoja. Kaikista nopeutetun toimituksen ongelmista on myös ilmoitettava 3 kuukauden kuluessa lähetyspäivästä. Tämän jälkeen emme voi enää tutkia asiaa, eikä korvausta tarjota. Huomaa, että tämä käytäntö ei koske paketteja, jotka on lähetetty nopeutetun toimituksen kautta ja jotka on toimitettu lähetysyhtiön seurantaverkkosivustolla.Ei palautettavissa

Tuotteet voidaan palauttaa vain korjattavaksi. Palautuksia tai korvauksia ei tehdä. Teknisiä ongelmia varten meillä on insinööri auttamassa sinua, ja tarvittaessa lähetämme uusia osia.


Virheelliset/vaurioituneet tavarat

Yritämme kovasti varmistaa, että saat tilauksesi koskemattomassa kunnossa. Jos et saa tilattuja tuotteita, ota meihin yhteyttä. Siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että tuote saapuu vahingoittuneena tai viallisena, ota meihin välittömästi yhteyttä.


Tuotekuvaukset

Vaikka pyrimme hyvässä uskossa olemaan mahdollisimman tarkkoja, emme takaa, että tuotekuvaukset tai muu sisältö on tarkkaa, täydellistä, luotettavaa tai virheetöntä. Finnlaserissa saattaa ajoittain olla tietoja, jotka sisältävät painovirheitä, epätarkkuuksia tai puutteita, jotka voivat liittyä tuotekuvauksiin, hinnoitteluun ja saatavuuteen.

Pidätämme oikeuden korjata mahdolliset virheet, epätarkkuudet tai puutteet ja muuttaa tai päivittää tietoja milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta. Jos jokin keskeinen tuotespesifikaatio muuttuu tilauksen tekemisen jälkeen tai seitsemän päivän kuluessa toimituksesta, voit peruuttaa tilauksen ja palauttaa sen täyttä hyvitystä vastaan.


Hinnat

Hinnat ja tuotteiden saatavuus voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta. Hinnat eivät sisällä tuontiveroja ja -tulleja, jos paikallinen tulli tarkastaa pakettisi ja katsoo sen verolliseksi. Näiden maksaminen on ostajan vastuulla.


Tietosuojailmoitus

Huomautus: Uutiskirjeen tilaus rekisteröintisivulla on oletusarvoisesti valittuna. Finnlaser kunnioittaa asiakkaiden yksityisyyttä. Lue tietosuojaperiaatteemme


Asiakkaan käyttäytyminen

Vaikka Finnlaser pyrkii aina ratkaisemaan ongelmat asiakasta tyydyttävällä tavalla ammattimaisesti, kohteliaasti ja ystävällisesti, emme hyväksy asiakaspalvelutiimimme jäseniä kohtaan minkäänlaista sopimatonta tai kohtuutonta käytöstä.

Asiakaspalveluhenkilökuntaan tai Finnlaseriin kohdistuva sopimaton käytös voi olla esimerkiksi mitä tahansa seuraavista:

Aggressiivinen, loukkaava ja uhkaava käyttäytyminen. Esimerkkejä ovat: kaikki suorat tai epäsuorat uhkaukset millä tahansa viestintäkanavalla, uhkaava kielenkäyttö, henkilökohtainen ja sanallinen loukkaaminen, seksistiset, rasistiset, homofobiset tai halventavat huomautukset, töykeys, kiihottavat lausunnot, kiroilu ja perättömät väitteet.

Jatkuva, tavanomaisesti vaativa tai ärsyttävä valitus, vaikka asia on jo käsitelty perusteellisesti; samoin toistuva valitus, joka jatkuu, vaikka kohtuullisia ja oikeudenmukaisia ratkaisuja on tarjottu käytäntöjemme mukaisesti.

Henkilöstön pyytäminen, odottaminen tai vaatiminen rikkomaan yrityksen vakiintuneita toimintaperiaatteita, esim. palautusten määrää, aikarajoja, erityiskorvauksia jne.; samoin epärealistisen lopputuloksen tavoittelu omien toimintaperiaatteidemme ja menettelytapojemme ulkopuolella.

valituksen luonteen (tai painopisteen) tai toivotun lopputuloksen toistuva muuttaminen osittain sen jälkeen, kun virallinen vastaus on annettu.

Liian suuri määrä valituksia verrattuna ostohistorian kokonaisarvoon.

Tällaisen käyttäytymisen vuoksi valituksen tekijöille voidaan antaa neuvoja ja virallisia ilmoituksia seuraavista asioista:

Heidän kielenkäyttöään pidetään loukkaavana, loukkaavana, uhkaavana ja täysin mahdottomana hyväksyä.

Heidän on pidättäydyttävä tällaisesta kielenkäytöstä, pelottelusta ja uhkailusta.

Asiasta ei enää käydä kirjeenvaihtoa, jos he jatkavat tällaista käytöstä.

Finnlaser pidättää oikeuden olla jatkossa hyväksymättä asiakkaan tilauksia ilman erillistä ilmoitusta.


Valituksen eskalointiprosessi

Tämä prosessi koskee ainoastaan asiakaspalveluun liittyviä asioita. Erillisistä oikeudellisista kysymyksistä, kuten tekijänoikeuksista, katso oikeudellinen sivumme.

Jos asiakas on tyytymätön asiakaspalvelumme tarjoamaan ratkaisuun, hän voi ottaa yhteyttä Ticket Supervisoriin lähettämällä uuden tiketin “Lähetä virallinen valitus” -osiossa seuraavasti.

Kaikkiin valituksiin vastataan 24 tunnin kuluessa viikonloppuja ja yleisiä vapaapäiviä lukuun ottamatta.

Huomautus: Live Chat ja puhelinpalvelut ovat yksinomaan ennakkomyyntikanavia. Emme ratkaise myynnin jälkeisiä valituksia live-chatin tai puhelimen välityksellä.


Käyttöehdot

Tekijänoikeudet

Kaikki sivustolla oleva sisältö, kuten teksti, grafiikka, logot, painikkeet, kuvakkeet, kuvat, äänileikkeet, digitaaliset lataukset ja ohjelmistot ovat Finnlaserin omistuksessa, ja ne on suojattu kansainvälisillä tekijänoikeuslaeilla.

Lisenssi ja sivuston käyttöoikeus

Finnlaser myöntää sinulle rajoitetun käyttöoikeuden tämän sivuston käyttöön ja henkilökohtaiseen käyttöön. Tämä lisenssi ei sisällä tämän sivuston tai sen sisällön minkäänlaista kaupallista käyttöä, tuotteiden keräämistä ja käyttöä, tuoteselosteiden kuvausten tai hintojen keräämistä ja käyttöä, tämän sivuston tai sen sisällön johdannaiskäyttöä, tilitietojen lataamista tai kopioimista toisen kauppiaan hyödyksi tai tiedonlouhinnan, robottien tai vastaavien tiedonkeruu- ja louhintatyökalujen käyttöä. Tätä sivustoa ei saa jäljentää, monistaa, kopioida, myydä, jälleenmyydä tai muutoin hyödyntää mihinkään tarkoitukseen ilman Finnlaserin nimenomaista kirjallista lupaa.

Finnlaser Laser Marketing Kirjeenvaihto

Ensimmäisen rekisteröitymisen jälkeen asiakkaat lisätään postituslistallemme, jossa on erityisiä tarjouksia, kuponkeja ja kampanjoita. Näin asiakkaamme voivat hyödyntää eksklusiivisia alennuksia. Kaikki asiakkaat voivat milloin tahansa peruuttaa markkinointisähköpostimme klikkaamalla sähköpostin alatunnisteessa olevaa linkkiä.

SOVELLETTAVA LAINSÄÄDÄNTÖ

Näihin käyttöehtoihin ja mahdollisiin erillisiin sopimuksiin, joilla tarjoamme sinulle palveluita, sovelletaan Suomen lakeja ja niitä tulkitaan Suomen lakien mukaisesti.