1. Mitkä maksutavat hyväksytte?

(1) Paypal

Ei saatavilla juuri nyt.

(2) Korttimaksu

Jos järjestelmä hylkäsi maksusi, älä huoli.

Koska laserkoneet ovat kalliita tuotteita, sinun on otettava yhteyttä pankkiisi tarkistaaksesi, onko summa ylittänyt käyttörajan. Vahvista pankkisi kanssa, että kaikki toiminnot ovat sinun tekemiä ja sinulla oli vaikeuksia maksun suorittamisessa. Toiseksi, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä support@Finnlaser.com.

(3) Pankkisiirto

EDUNSAAJAN NIMIFinnlaser Wiilu Oy
OSOITE:Koskelontie 18 D 11, 02920 Espoo, Suomi.
BANK:HOLVI PAYMENT SERVICES LTD
PANKKITILIFI66 7997 7991 6055 56
PANKKIOSOITE:Kaikukatu 2 C, 00530 Helsinki, Suomi
SWIFT/BIC-KOODI:HOLVFIHH

Ilmoitus:
1. Tämä on Finnlaserin ainoa virallinen pankkitieto, varmista, että kaikki pankkitiedot ovat täysin yhdenmukaisia yllä olevien tietojen kanssa. Älä luota mihinkään sähköpostiviestiin, jossa ilmoitetaan pankkitilin vaihtamisesta (kyseessä on sähköpostihuijaus).
2. Merkitse tilausnumerosi talletuksen käsittelyn yhteydessä.
3. support@Finnlaser.com on Finnlaserin ainoa virallinen sähköpostiosoite, älä luota muiden sähköpostiosoitteiden tietoihin.


Sähköpostiosoite: support@Finnlaser.com

2.Peritäänkö minulta tullivero?

Toimitus Jinanista tai Hongkongista: Yhdysvaltain asiakkaiden ei tarvitse maksaa tuontiveroa laserkoneistamme. Tuontitavaroihin/palveluihin voidaan soveltaa veroja, ja niitä säännellään maan lainsäädännöllä. Finnlaser ei ole vastuussa tuotteistaan veloitetuista veroista. Ota yhteyttä paikalliseen tulliin selvyyden ja tietojen saamiseksi.

EU:n jäsenmaihin myynnin verolainsäädäntö muuttui 1. heinäkuuta 2021, alle 150 euron suuruisiin tilauksiin sovelletaan arvonlisäveroa, ja yli 150 euron suuruisiin tilauksiin sovelletaan maahantuonnin arvonlisäveroa ja tulleja.

For European Union, orders equal to or less than 150 EUR at checkout, as merchant, we will collect VAT on orders, and our customers don’t pay taxes upon delivery. Jos tilaukset ovat yli 150 euroa, emme kauppiaana veloita sinulta arvonlisäveroa, mutta paikallinen tullilaitos veloittaa sinulta arvonlisäveron ja tuontitullit, kun paketti saapuu kotimaahasi.