Kuljetus

Toimitamme maailmanlaajuisesti lähes kaikkiin maailman maihin, ja käytämme suurten, luotettavien kansainvälisten kuljetusyhtiöiden palveluja varmistaaksemme, että pakettisi saapuu määränpäähäsi nopeasti ja turvallisesti.

Tilaus Onnistunut

Kun olet onnistuneesti tehnyt tilauksesi, saat meiltä sähköpostivahvistuksen. Jos sinulla on tilausta koskevia toiveita, ilmoita niistä meille mahdollisimman pian ennen kuin tuotteesi siirtyy käsittelyvaiheeseen.

Käsittely

Suoritamme tiukan laadunvalvonnan laserkoneillesi ja varmistamme, että ne on pakattu asianmukaisesti ennen niiden valmistelua lähetystä varten.

Tilauksen vahvistamisen ja täyden maksun suorittamisen jälkeen tuotantoaika on 2-7 vuorokautta. Joka sisältää koneen kokoonpanon ja jatkuvan konetestauksen lasersäteen laadun varmistamiseksi, kun se on valmis, järjestämme tilauksesi lähetyksen.

Toimitus (DHL Express)

  • Yhdysvaltoihin 4-9 vuorokautta
  • Eurooppa 5-9 vuorokautta
  • Australia ja Uusi-Seelanti 6-12 vuorokautta

Ei tuontiveroa Yhdysvaltain mantereelle. Toimitusaikoihin vaikuttavat suuresti kohdemaan tulliselvitys ja paikalliset osavaltiokohtaiset toimitusajat.

Useimmissa tapauksissa paketti toimitetaan arvioidun saapumisajan kuluessa. Ulkoiset tekijät voivat kuitenkin vaikuttaa todelliseen toimituspäivään. Tarkimman toimituspäivän saat seurantatiedoista.

Asiakastuki: support@Finnlaser.com